Kermis Blaricum 2022 - Dinsdag

Kermisweek 2022 van zaterdag 20 t/m woensdag 24 augustus

Kermis Blaricum 2022

In 2022 eindelijk weer een ´normale´ kermis. De Blaricummers hebben er zin in. De kermisactiviteiten liggen onder een loep bij de gemeente. Laten we allemaal ons best doen om het leuk te houden zodat we volgend jaar ook weer een kermis hebben. Voorkom overlast, spreek je vrienden erop aan.

Dinsdag

Ontmoeting  (oud)Blaricummers in het Vitus

Dinsdag 23 augustus. Het Vitusgebouw is op deze middag van 15.00 tot 19.00 uur speciaal open voor degenen die in een rustige sfeer met dorps- en oud-dorpsgenoten bijeen willen komen.

De entree prijs is 5 €. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 1 t/m 23 augustus, uitsluitend tegen contante betaling, bij de Blaricumsche Boekhandel en bij Albert Heijn (‘op = op’).

Mochten jullie nog oud Blaricummers weten, zegt het voort!

Kijk voor meer informatie op www.oranjeverenigingblaricum.nl

 

Kermis in het dorp Blaricum

Maandag 22, Dinsdag 23 en Woensdag 24 augustus is de kermis open in Blaricum

Behalve de kermis is er na de kermis natuurlijk ook live muziek in de Blaricumse horecagelegenheden, in Het Vitus, d´ouwe Tak en dit jaar ook weer met Moeke Spijkstra.

Dank aan de Oranjevereniging Blaricum

Zonder de vrijwilligers van de Oranjevereniging Blaricum zou er geen kermis mogelijk zijn, voor meer informatie kijk op oranjeverenigingblaricum.nl
Deze website wordt u om niet aangeboden, gewoon omdat het kan. Voor positieve feedback mail naar info@kermis-blaricum.nl