GEEN Kermis Blaricum in 2020 - Dinsdag

Kermisweek 2020 van zaterdag 15 t/m woensdag 19 augustus

GEEN KERMIS BLARICUM in 2020

Premier Mark Rutte maakte 21 april bekend dat alle vergunningsplichtige evenementen in Nederland tot 1 september in verband met het Corona virus zijn verboden. Hieronder valt helaas ook de Blaricumse kermis. Op deze website vindt u het programma zoals het vorig jaar was en ook dit jaar zonder het Corona virus zou zijn geweest. We hopen dat er nog een leuk alternatief kan worden bedacht.

Dinsdag

'Familiereünie' voor (oud)blaricummers

Dinsdag 18 augustus. Het Vitusgebouw is op deze middag van 15.00 tot 19.00 uur speciaal open voor degenen die in een rustige sfeer met dorps- en oud-dorpsgenoten bijeen willen komen.

Hoort en zegt het voort aan uw familie en bekenden.

Inschrijven 'Familiereünie'

Kijk voor het inschrijven voor de'Familiereünie' op www.oranjeverenigingblaricum.nl

 

Kermis in het dorp Blaricum

Maandag 17, dinsdag 18 en Woensdag 19 augustus is de kermis open in Blaricum

Behalve de kermis is er na de kermis natuurlijk ook live muziek in de Blaricumse horecagelegenheden, in Het Vitus, d´ouwe Tak en dit jaar ook weer met Moeke Spijkstra.

Dank aan de Oranjevereniging Blaricum

Zonder de vrijwilligers van de Oranjevereniging Blaricum zou er geen kermis mogelijk zijn, voor meer informatie kijk op oranjeverenigingblaricum.nl
Deze website wordt u om niet aangeboden, gewoon omdat het kan. Voor positieve feedback mail naar info@kermis-blaricum.nl